Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

0 Έκκληση βοήθειας για τον 19χρονο Χάρη

Δραματική έκκληση απο την οικογένεια.
Πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και παλεύει για να ζήσει
Τα ιατρικά έξοδα ωστόσο είναι υπέρογκα για την οικογένεια από την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας
Συγκινεί η περιπέτεια του 19χρονου Χάρη. Ωστόσο ζητούμενο είναι η κινητοποίηση για τη στήριξη της οικογένειας που μάχεται για τη ζωή του παιδιού.
Ο 19χρονος Χάρης παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία 3,5 χρόνια. Οστεοσάρκωμα κρανίου η σπάνια πάθηση από την οποία υποφέρουν ελάχιστα άτομα παγκοσμίως. 3,5 χρόνια πόνου και αγώνα για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Επί τριετίας ο Χάρης νοσηλεύτηκε στο Λονδίνο και καθώς πλέον- μετά από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες- οι γιατροί κατέληξαν πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πάθηση χειρουργικά , ο Χάρης επέστρεψε στην Ελλάδα.
Όπως διηγείται στο agrinionews.gr η μητέρα του Χάρη, κυρία Αγγελική Αγγελή, ο νευροχειρουργός Βασίλειος Ζούντσας δέχθηκε να χειρουργήσει το παιδί χωρίς ρίσκο στην ιδιωτική κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσσαλονίκη.
Τον περασμένο Μάρτιο έγινε το πρώτο χειρουργείο με επιτυχία ωστόσο δυστυχώς τον Μάιο διαγνώστηκε υποτροπή και ο Χάρης χειρουργήθηκε ξανά .
Τον Ιούλιο επειδή απειλούνταν η ζωή του παιδιού από τη γρήγορη εξέλιξη της νόσου ο γιατρός πήρε τη γενναία απόφαση σε συνεργασία με τον Χάρη να τον ξαναβάλει χειρουργείο για να αφαιρέσει ότι μπορούσε για να μπορεί το παιδί να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής .
Σύμφωνα με την κυρία Αγγελή, για τα δυο τελευταία χειρουργεία υπάρχει υπόλοιπο χρέος και στην κλινική και στο γιατρό 7000€ .

Συστήθηκε εξάλλου να κάνει πλέον το παιδί cyber knife ( χειρουργείο με ακτίνες χ) γιατί δεν θα μπορούσε και δεν θα άντεχε ο Χάρης τέταρτο χειρουργείο αλλά και ιατρικά δεν θα ήταν πλέον εφικτό στη θέση που είναι ο όγκος .
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 2.500€ συν την αμοιβή των γιατρών.
Παράλληλα ο ογκολόγος σύστησε να γίνει θεραπεία τρίμηνη με φάρμακο που θα παραληφθεί από Ισπανία με κόστος 1500€ το μήνα. Και με ένα ακόμη που θα πρέπει να το κάνει κάθε μήνα για 6 μήνες δυστυχώς σε ιδιωτική κλινική με κόστος 150€ συν τα έξοδα γιατρού και κλινικής . Επίσης θα πρέπει να λαμβάνεται φάρμακο από Αμερική για 6 μήνες με κόστος 160€ το μήνα συν τα έξοδα κλινικής και γιατρού.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε το κόστος φθάνει σε δυσθεώρητα ύψη. «Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει στον αγώνα μας για την ιαση του Χάρη μας . Ξέρω πως όποιος διαβάσει την έκκληση μας και είναι γονιός αρκεί να σκεφτεί για ένα λεπτό τη θέση που βρισκόμαστε και τότε η καρδιά του θα τον καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνει … Μαζί είμαστε δυνατοί και μπορούμε να σώσουμε ένα παιδί που θέλει και δίνει τον αγώνα του για ζωή» , είναι τα χαρακτηριστικά λόγια της μητέρας που κατάγεται από την Παραβόλα.
Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί κανείς να απευθύνεται στο τηλέφωνο 6984293110 (Αγγελική Αγγελή) ή να χρησιμοποιεί τον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα Αγγελή Αγγελική – Χαραλαμπόπουλος Χαράλαμπος :
Τράπεζα Πειραιώς.
5075-059335-233
IBAN GR3801720750005075059335233.
BIC PIRBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια :