Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

0 Ο Παναιτωλικός μπλόκαρε (0-0) τον Παναθηναϊκό(Βίντεο)

Ματζουράκης: «Συνεχίσαμε να παλεύουμε»
Φύλακας... άγγελος της εστίας των Αγρινιωτών 
o Κυριακίδης
Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού, έμεινε στο 0-0 και άφησε στο Αγρίνιο, νωρίς-νωρίς, δύο βαθμούς.
Το καλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και καταγράφηκαν τέσσερις ευκαιρίες! Στο 2΄ ο Στιλ απέκρουσε την προβολή του Κλέσιο, στο 5΄ ο Μπεργκ σούταρε στο πλάι των διχτύων, στο 7΄ ο Στιλ εκ νέου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Τομανέ και στο 10΄ ο Κυριακίδης τον μιμήθηκε στην προσπάθεια του Λουντ.
Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι αντίπαλοι έτρεχαν πολύ και πίεζαν στη μεσαία γραμμή. Στο 43΄ όμως ο βοηθός σήκωσε λάθος τη σημαία για οφ σάιντ στον Μπεργκ, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει στη συνέχεια το γκολ του Λουντ από την πάσα του συμπαίκτη του.
Στο 63΄ ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Κυριακίδης βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε με τα πόδια προ του Μπεργκ, ενώ στη συνέχεια εξουδετέρωσε και το (εκτός περιοχής) πλασέ του Λουντ.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες και να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και στο 68΄ έχασαν νέα ευκαιρία: ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κυριακίδης μπερδεύτηκε προς στιγμή, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Λουντ αποκρούστηκε από τον Τομανέ στη γραμμή, στην τελευταία σημαντική στιγμή του ματς.

Ματζουράκης: «Συνεχίσαμε να παλεύουμε»
Στην μαχητικότητα που έδειξαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:
«Όλο το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες τελικές. Είχαμε καλή και πειθαρχική τακτική, στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Παναιτωλικός: Κυριακίδης,Μύγας, Τσοκάνης,Κούσας, Ροντρίγκες, Μάκος, Μάρκο Πάουλο, Κλέσιο (82' Ρότσα), Ουάρντα (70' Μουνιός), Φερέιρα, Τομανέ (69' Μαρκόφσκι).
Παναθηναϊκός: Στιλ,Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (65' Βιγιαφάνιες), Λουντ (74' Εμποκού),  Μπεργκ, Ιμπάρμπο (82' Ρινάλντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια :