Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

0 Καραγκούνης:Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο

Ο «γαλάζιος» βουλευτής επανέλαβε το πάγιο αίτημα της Συγγρού για προσφυγή στις κάλπες, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην κυβέρνηση Παπανδρέου για πράξεις και παραλήψεις» της οποίας «η χώρα το 2010 οδηγήθηκε στο μνημόνιο»
Ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου, από «πράξεις και παραλήψεις» της οποίας «η χώρα το 2010 οδηγήθηκε στο μνημόνιο», επέρριψε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ, με αφορμή την εκ νέου παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
Ο κ. Καραγκούνης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη όσο αφορά την υπό δικαστική διερεύνηση υπόθεση, αλλά τόνισε πως «αυτό που έχει πολιτική ουσία και σημασία είναι ότι η χώρα το 2010 οδηγήθηκε στο μνημόνιο από πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου τότε είχε την διαπραγματευτική ισχύ και τα όπλα για να αποφύγει την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, αλλά δεν το έπραξε και η ευθύνη του είναι πολύ μεγάλη», τόνισε.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας έκανε, επίσης,
λόγο για «πολύ άσχημη κατάσταση της οικονομίας όπως επιβεβαιώνουν και επίσημα πλέον τα
οικονομικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας» και επανέλαβε το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προσφυγή στις κάλπες, αφού «η ακολουθουμένη πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί αποδεδειγμένα σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα», τα οποία όπως τόνισε, είναι θέμα χρόνου αυτά να επιφέρουν και πολιτικά αδιέξοδα.
«Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται ότι η χώρα μπορεί να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και των πλεονασμάτων αλλά κυρίως στη δημιουργία θέσεων εργασίας», προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :