Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

9 Η τρύπα της Τατάρνας απο ψηλά(Βίντεο)

Νέο βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση
Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Συγκεντρώνονταν στο χωριό Χαλκιόπουλο και μετά από εξαντλητική και βασανιστική πορεία στα βουνά, έφταναν στο βάραθρο.
 Εκεί, σπρώχνονταν στο χάος δεμένοι ανά δύο από τους καρπούς, κάτω από τους καγχασμούς, τις βρισιές και τα χτυπήματα των αιμοδιψών Ελασιτών.
Τα σώματα τους βρίσκονται ακόμη στα έγκατα της γης λόγω του αχανούς βάθους αλλά και της ρίψης μεγάλης ποσότητας οικοδομικών υλικών.Υπολείμματα των νεκρών εμφανίζονται σποραδικά στη λίμνη των Κρεμαστών μέσω των υπόγειων υδάτων.
 Το συνολικό βάθος σήμερα ειναι περίπου 60 μέτρα,δεν έχει διάκοσμο και τα τοιχώματά του είναι λεία.
Δείτε το βίντεο



9 σχόλια :

ΚΡΥΠΤΕΙΑ είπε...

Ντρεπομαι και νιωθω απεχθεια για τα εγκληματα του Κομμουνισμου στην Ελλαδα.
Ενας κομμουνισμος που ηρθε τωρα με το πρωσοπειο ΣΥΡΙΖΑ να μας αποτελειώσει.]

Ντρεπομαι που καποιοι Ευρυτανες καυχιωνται γι αυτα τα εγκληματα
Ντρεπομαι που ο κοσμος δεν ξερει την πραγματικλη ιστορία
Ντρεπομαι που καποιο εγκληματιες παρουσιαάζονται σαν ΗΡΩΕΣ

Ντρεπομαι και Δευσμευομεθα σαν νέα γενια να το αποταξουμε και να παρουσιασουμε σε ολους ποια ειναι η Πραγματική Αριστερα στην Ελλάδα

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν τόσοι πολλοί οι γερμανοτσολιάδες και οι ταγματασφαλίτες στην περιοχή σου φασιστάκο; Γιατί αν ήταν θα έπρεπε να βρεθεί και άλλη τρύπα για να ξεπλύνει την ντροπή σας.

Ευρυτάνας είπε...

Με κάθε σεβασμό στη μνήμη όσων βρήκαν το θάνατο στο μέρος αυτό,από που προκύπτει ότι ο αριθμός των νεκρών ήταν 3.000 χιλιάδες; Μήπως πρόκειται για αυθαίρετη εκτίμηση; Καλό θα ήταν να μας παραθέσετε τεκμηριωμένα ιστορικά στοιχεία.

Κρυπτεια είπε...

Δυστηχως για σενα ανώνυμε φίλε που μου έδωσες και χαρακτηρισμό καλό θα ηταν να βγεις απ το περιθώριο και το σκοταδισμό σου και να διαβάσεις.

Δυστηχως για σενα ανώνυμε φίλε όλα όσα συνέβησαν και στη Ταταρνα αλλα και σε άλλες πόλεις απο τους κομμουνιστές γίνανε όντας η Ελλάδα απελευθερωμένη απο καθε ζυγό και δει τον γερμανικό.

Πως μπορείς να μιλάς για γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλίτες σε μια χώρα που δεν ειχε κατοχή.

Μήπως τελικά υπήρχε αλλο σχέδιο ;

Η λέξη ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες που ξαναήρθε στο προσκήνιο λανθασμένα απο το ακροαριστερο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι μια ερμηνεία την οποια έδωσε το ΚΚΕ μετα το 74 όπου νομιμοποιήθηκε για να ξεπλύνει τις θηριωδίες.

Διότι αγαπητοί δεν μπορεί να ειναι ταγματασφαλιτης ούτε τα δεκάχρονα ούτε οι γυναίκες

Δυστηχως για εσάς αδέρφια το έργο δεν ειναι οπως πιθανόν το έχετε πλάσει.

Η κατάληψη του Καρπενησιου απ τον Φλωράκη που εν συνέχεια σκότωσε 140 γυναικόπαιδα δεν έγινε στη. Κατοχή αλλα όταν η Ελλάδα ηταν ελεύθερη. Το 1949.

Όποτε καλυτερα ειναι να βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε και να ξεκινήσετε να ανοίγετε κάποιο βιβλίο. Διότι δυστηχως η αριςτερα οι τα ρε στο περιθώριο και κατάφερε να μαζέψει καθε άξεστο ο οποιος δίχως επιχειρήματα βόθρει κατα πάντων.

Εγω ειμαι φίλος με ολους

Πρασια για πάντα είπε...

Οτι δεν κατάφερε τότε η αριςτερα του κομμουνισμού και της παρόδου ήρθε τωρα να το κανει με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Ας προσευχηθούμε για σωτηρία παιδια γιατι αυτοί και στην πράσινα θα μας βρουν. Δεν γλιτώνουμε

Ευρυτάνας είπε...

Ναι, σιγά. Μη φοβάσαι, δε σε στέλνουν στη Σιβηρία. Πάντως είδαμε και τους προηγούμενους. Υπαγωγή στα μνημονία και μαζική φτωχοποίηση του λαού. Πατριώτες αυτοί...

Ανώνυμος είπε...

αν είχαμε σιβηρια θα μας στελνατε.Οσο για υπαγωγή στα μνημόνια αστο μην το συζητάς.Το αμίμητο τουΣΥΡΙΖΑ 42% ναι ο Τσίπρας το έκανε όχι.Τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας,μόνο στην βόρεια κορέα,ουγκαντα,κογκο κλπ.Εμπάθεια,ψέματα,τρομολάγνοι,πελατειακό κράτος(όπως και οι προηγούμενοι),άθεοι,κλπ=συριζα.Οκόσμος ψηφισε για καλύτερα όχι για τα χειρότερα.τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να κάνουμε.........

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

62%

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και ενά καιρό, στη χώρα του ποτέ υπήρχε μια τρύπα...