Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

0 "Εκστρατεία" καθαριότητας στα Άγραφα

Άμεση παρέμβαση της Κ.Π.Α.
Εντολή Μπαμπαλή στους τοπικούς προέδρους για καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων
Εκταμιεύτηκε η πάγια προκαταβολή ύψους 1000 ευρώ σε κάθε τοπική κοινότητα
Σε εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Αγράφων εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων όλων των τοπικών κοινοτήτων από  χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά ( σκουπίδια, μπάζα, ογκώδη απορρίμματα κλπ.) καθώς και ευπρεπισμός και καθαρισμός παιδικών χαρών ,πάρκων,νεκροταφείων κ.α.
Για τι καταγγελίες που υπήρξαν την προηγούμενη εβδομάδα απο κατοίκους χωριών αναφέρθηκε και η Κίνηση Πολιτών Αγράφων(Κ.Π.Α).
Δείτε τι αναφέρει σε μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα
"Μετά και τις δεκάδες καταγγελίες σας για τις εικόνες εγκατάλειψης που υπήρχαν σε κοινόχρηστους χώρους σε πολλά χωριά των Αγράφων η Κίνηση Πολιτών Αγράφων  επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αγράφων κ.Θεόδωρο Μπαμπαλή όπου τέθηκε επι τάπητος η άμεση λύση για το σοβαρό αυτό πρόβλημα .
Ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι ήδη απο αρχές της εβδομάδας έχει δοθεί ρητά εντολή στους προέδρους των κοινοτήτων να γίνει άμεσα καθαρισμός των χόρτων στους κοινόχρηστους χώρους(παιδικές χαρές-νεκροταφεία-σχολεία κ.α) αλλά και καθαρισμός των υδραγωγείων".

Ευελπιστούμε άμεσα οι τοπικοί πρόεδροι να ανταποκριθούν και δώσουν άμεσες εντολές καθαρισμού των χωριών τους .Ήδη για αυτό το λόγο έχουν εισπράξει το ποσό των 1000 ευρώ απο την παγία προκαταβολή


Δεν υπάρχουν σχόλια :