Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αίτημα για νεα γραμμή ΚΤΕΛ απο Δυτική Ευρυτανία προς Αγρίνιο

Την ένταξη νέου δρομολογίου του ΚΤΕΛ κάθε Σάββατο από τη Δυτική Ευρυτανία προς Αγρίνιο, ζητά με επιστολή της προς τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας.
 Στην επιστολή τους αναφέρουν:
<<Οι κάτοικοι  της Δυτικής Ευρυτανίας  είναι γνωστό ότι   στηρίζουν το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο. Είναι γνωστό επίσης, ότι το κύρος, η ασφάλεια, ο υπερσύχρονος στόλος των αυτοκινήτων  και  η εμπειρία των οδηγών έχουν αποτελέσει το εχέγγυο για ασφαλείς διαδρομές και έχουν κατατάξει το ΚΤΕΛ στις καλύτερα οργανωμένες επιχειρήσεις.
Όμως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι με το πέρασμα των χρόνων οι δρόμοι βελτιώθηκαν, οι συνθήκες άλλαξαν και οι εμπορικές συναλλαγές της περιοχής μας γίνονται σχεδόν αποκλειστικά με το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα με το Αγρίνιο που απέχει την ίδια ωρα  απο το Καρπενήσι και συνδυάζει περισσότερα δρομολόγια για την Αθήνα ή την Πάτρα. Το δρομολόγιο αυτό εκτός των άλλων είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στη  Δυτική Ευρυτανία. Το Λεωφορείο που μεταφέρει μαθητές στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Γρανίτσας, θα μπορούσε το Σάββατο να κάνει αυτό το δρομολόγιο.
Για όλους αυτούς τους λόγους, θεωρούμε ότι η επιχείρησή  σας θα πρέπει να εξετάσει την ένταξη πιλοτικού δρομολογίου κάθε Σάββατο από την Δυτική Ευρυτανία προς το Αγρίνιο. Σε συνεννόηση με το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας θα μπορούσε με το νέο δρομολόγιο να εξυπηρετούνται και οι  κάτοικοι
των γειτονικών χωριών της Αιτωλοακαρνανίας που είναι στην διαδρομή. Δηλαδή, κάτι αντίστοιχο που γίνεται με τους κατοίκους του Τυμφρηστού και του Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδος  στο δρομολόγιο Καρπενήσι Αθήνα.
Για την ένταξη του νέου  δρομολογίου συνηγορούν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Γρανίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων κ.ο.κ.
Το δρομολόγιο που προτείνουμε είναι
Αναχώρηση στις 6 πμ από Δυτική Ευρυτανία μέσω γέφυρας Τατάρνας προς Αγρίνιο.
Επιστροφή από Αγρίνιο  την ίδια μέρα με αναχώρηση στις 3μμ.>>.
Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών κ. Αλέξης Καρδαμπίκης και η Γραμματέας κ.Πένυ Καρυώτη.                                                                                                                                                                                                                                                  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!
H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο Prasi@Online
Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική γλώσσα(όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα.
Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.
Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.