Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

0 Κατολισθήσεις και ζημιές στο οδικό δίκτυο των Αγράφων(Φώτο)

Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την Ευρυτανία και δει τον ορεινό όγκο των Αγράφων, είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές κατολισθήσεις και σημαντικές ζημιές στο οδικό δίκτυο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasi@online σε πολλά χωριά του δήμου Αγράφων τα προβλήματα ήταν έντονα αφού τεράστιες ποσότητες πέτρας και λάσπης έκλεισαν το επαρχιακό δίκτυο και βούλωσαν ρέματα.
Απο νωρίς χθες το πρωί ο δήμαρχος Αγράφων και οι συνεργάτες του ήταν στις πληγείσες περιοχές και συντόνιζαν τόσο τα μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας όσο και των ιδιωτών που επιστρατεύτηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και τα αποστραγγιστικά κανάλια.
Συγκεκριμένα, κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο της ΔΕ Βίνιανης,της ΔΕ Ασπροποτάμου (Ραπτόπουλο-Πρασιά-Κέδρα) καθώς και στην ΔΕ Αγράφων.
Αργά το βράδυ σχεδόν σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας , η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε χάρη και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες συνεργείων και μηχανημάτων.
Θυμίζουμε ότι ήδη η Ευρυτανία και το οδικό δίκτυο της είναι ήδη καταπονημένο απο τον περσινό Φλεβάρη όπου είχαν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές απο τις θεομηνίες 
Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια :