Σάββατο 3 Μαΐου 2014

50 Ως "απαράδεκτη" η δήλωση του συνδυασμού Δημητρόπουλου απο το Πρωτοδικείο

Δείτε την απόφαση του Πρωτοδικείου.
Τι λάθος έγινε και ακυρώθηκε ο συνδυασμός Δημητρόπουλου..
Πολλά τα ερωτήματα..
Ως μην νόμιμη και απορριπτέα κρίνοντας την μάλιστα ως απαράδεκτη έκρινε την δήλωση του συνδυασμού του Χρήστου Δημητρόπουλου το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου.
Η αιτία απόρριψης του συνδυασμού αφορά τις δηλώσεις σχεδόν του σύνόλου (90) των υποψηφίων συμβούλων στις τοπικές κοινότητες.
Μάλιστα το δικαστήριο κρίνει ως την κίνηση αυτή ως οριστική αλλά και δόλια και επιρρίπτει ποινικές ευθύνες σε βαθμό πλημμελήματος στον επικεφαλή χωρίς μάλιστα δικαίωμα ένστασης
Συγκεκριμένα με την κατάθεση του συνδυασμού την Κυριακή το βράδυ ο Χρήστος Δημητρόπουλος ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει και ισάριθμες υπέυθυνες δηλώσεις απο όλους τους συμβούλους (δείτε υπόδειγμα παρακάτω) .
Κατα πάσα πιθανότητα δόθηκαν παλιές δηλώσεις χωρίς το κείμενο αναγραμμένο με συνέπεια να έπρεπε να αναγραφούν τα στοιχεία περί ..κώλυμα εκλογιμότητας και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κ.α. απο τον κάθε υποψήφιο.

Τα Δικαιολογητικά για τη Δήλωση  Συνδυασμού είναι..
Η δήλωση συντάσσεται ατελώς σε απλό φύλλο χάρτου, που υπογράφουν όλοι οι υποψήφιοι που τον αποτελούν, και επισυνάπτονται τα εξής δικαιολογητικά για κάθε έναν υποψήφιο :
Για τους Έλληνες πολίτες:
α)  Πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου που είναι υποψήφιοι,
β) Υπεύθυνη δήλωση  του υποψήφιου, με την οποία θα δηλώνεται ότι : α) δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής,, β) δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του ν. 3852/ 2010   και γ) αποδέχεται την υποψηφιότητά του.
γ) Αποδεικτικό είσπραξης ΔΟΥ, από το οποίο θα προκύπτει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ και ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή σύμβουλος δημοτικής κοινότητας της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 3852/ 2010, το ποσό των 50 ευρώ.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας των παρ. 2 και 3 του άρθρου 2 του ν. 3852/2010, καθώς και οι σύμβουλοι ή ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας δεν υποχρεούνται σε κατάθεση οποιουδήποτε ποσού.
Δείτε την απόφαση του Πρωτοδικείου 








Η Υπευθυνη δήλωση που ήταν υποχρεωμένοι όλοι οι σύμβουλοι να υπογράψουν


50 σχόλια :

Νικος είπε...

Εγινε δεκτη η ενσταση! Στις 18 Μαιου στις καλπες! Και τοτε θα δουν ολοι τον Δημητροπουλο δημαρχο. Μην βιαζεσται να σχολιασετε! Θα εκτεθειτε!

Ανώνυμος είπε...

καλο το διπλωμα μπουλντοζας. δε λεω ολα χρειαζονται! αλλα να κανουμε λαθος δηλωσεις; ρομπα γινατε ρε παιδια! αντε τωρα να διοικησεις δημο!

Ανώνυμος είπε...

H ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΤΕ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ασπρίσει ο κόρακας το χιόνι σαν μαυρίσει τότε θα δεις την ένσταση να πάει να ευδοκιμήσει.
Δεν δικαιούται ένσταση. Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Θα εκτεθεις! Βιαζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΤΑΤΣΗΣ!! Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σε κανένα σημείο του Εκλογικού Νόμου δεν αναφέρεται δικαίωμα ένστασης επί της ανακοίνωσης του Πρωτοδικείου, εφόσον μάλιστα αυτή έχει αναρτηθεί!
ΚΡΙΜΑ για τον Δήμο Αγράφων.

Βασιλης είπε...

Μπραβο! Να ετσι μονον θα καταφερνε ο Μπαμπαλης να γινει δημαρχος! Χωρις ανταγωνιστη! Μεγαλος Δημαρχος! Συγχαρητηρια! Πρωτοπορεια στα παγκοσμια χρονικα, επαληθευση της παροιμιας ''αυτο ειναι απ'τα Αγραφα!'' Μπαμπαλης μονον ετσι θα εβγαινε δημαρχος! Θαυμαστε τον και χειροκροτηστε τον! Χαιρε μεγα δημαρχε τα Αγραφα σε περιμενουν!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κοιτάμε το καλό ή μάλλον να σωθεί ότι έχει απομείνει στο δήμο Αγράφων μετα τις τελευταίες εξελίξεις...θέλετε μα βγάλετε τπυς ίδιους! Τέτοιοι είστε. Κυριε Βασίλη απο πανω...τοσο σιγουρη την είχες την εκλογή? Γιατι?

Ανώνυμος είπε...

Τελος λεμε! Επιτέλους πραγματικά καθαρός αέρας! !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ" ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΤΕ??? ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΑΣ?? ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πραγματικά!Είτε είχε εγκριθεί είτε όχι ο κ.Μπαμπαλής πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος.Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την τραγωδία ή σε αυτό το γλέντι που διαδραματίζεται τόσα χρόνια(!!!).Επιτέλους δηλαδή.Τόσα έγιναν και μυαλό δεν βάζετε.Τι περιμένετε ? Να αφανιστούν τα χωριά σας?

Ανώνυμος είπε...

Α τωρα είναι κρίμα! Γελάει ο κόσμος!

Βασιλης είπε...

Αγαπητε ανωνυμε πρωτα απο ολα δεν ταχθηκα με κανεναν. Αρα μην λασπολογεις στο ονομα μου. Κατα δευτερον ο Μπαμπαλης δεν ειναι ικανος για τον δημο ουτε καμενας απο τους αλλους. Ο δημος θελει νεα προσωπα, ανθρωπους με γνωσεις και δυναμικους. Που πρωτα απο ολα να βαζουν το καλο του δημου. Γιατι και ο Μπαμπαλης γνωστος ειναι. Τοσα ετη δεν εκανε τιποτα παρα να κατηγορει και να αποχωρει. Θα θυμητε τα λογια μου στο μελλον.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγές είναι καλό να γίνονται. Συμφωνώ απόλυτα για τα νέα πρόσωπα. Φτάνει πια με τους καρεκλοκενταυρους.κ τίποτα μα μην κάνει ο Μπαμπαλης εκεί θα είμαστε ξανά για σε 1 4ετια.απλα τα πράγματα.

Χρήστος Αρβανίτης είπε...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203986917621919&set=a.1233493246103.2036299.1492330669&type=1&theater

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν κατάλαβαν, τον έφαγε ο Τάτσης. Του το χρόσταγε

Ανώνυμος είπε...

Καημένε.....έχεις την ελπίδα οτι θα αποκλειστεί ο Δημητρόπουλος γιατί μόνο τότε ο Μπαμπαλης θα βγει Δήμαρχος. Μην χαίρεσαι.....Χ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Κυτιε Βασίλη αν δεν σου κάνει ο μπαμπαλης φτιάξε συνδυασμό κ κατεβα εσυ που είσαι ικανός . είναι κριμα να επιτίθεσαι στον κύριο μπαμπαλη χωρίς να τιν δοκιμάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μπαμπαλη καλη θητεία κ εύχομαι από την καρδιά μου να τα πας καλά για να βγει ο τόπος απο τον φαύλο κύκλο.

Ανώνυμος είπε...

Ονειρευεσε βρρ φιλε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ. ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί μάλλον δεν έχουν καταλάβει ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και γι αυτό τα χωριά των Αγράφων πάνε κατά διαόλου. .έχετε τελειώσει κύριοι! !! Κ αργησατε!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανυσηχειτε! Και θυμητε τα γραφωμενα μου. Στις 6/5/2014 ξανα θα ειναι εντος ο συνδιασμος του Δημητροπουλου και στις 18/5/2014 θα ειναι δημαρχος Αγραφων. Φιλακια στον Μπαμπαλη!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και να βγει πρεπει να μην γινουν ολα τα λαθη των προηγουμενων ωστε να παει μπροστα ο δημος......

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ξύπνησες Μπαλτάκο!. Κακό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και να βγει πρεπει να μην γινουν ολα τα λαθη των προηγουμενων ωστε να παει μπροστα ο δημος......

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα του 2014 και με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά, συνεχίζουν να υπάρχουν πολίτες οι οποίοι δηλώνουν φανατικά ταγμένοι σε δοκιμασμένους υποψήφιους? Πόσο θλιβερό? Ο κ. Δημητρόπουλος και ο πλέον συνεργάτης του κ. Τάτση τόσα χρόνια που ασχολούνται με τα κοινά δεν γνώριζαν την απαιτούμενη διαδικασία? Για ποιον άραγε λόγο δεν έγιναν οι υπεύθυνες δηλώσεις? Πότε αυτοί οι δημότες θα καταλάβουν την έννοια της ψήφου και θα πάψουν να βλέπουν το μονόδρομο που τους χαράζουν για δικά τους οφέλη? Όση περηφάνια νιώθω για τον ευλογημένο τόπο μου, τόση και ακόμα μεγαλύτερη η ντροπή που αισθάνομαι για τα άτομα που τους δίνουμε το δικαίωμα να μας καταστρέψουν και άλλο.

Ανώνυμος είπε...

μπα μετά από δηλωσεις μπαμπαλικων που έδειχναν ότι δν υπάρχει ούτε ένα στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο αποφασίσατε να συνταξετε κείμενο το οποίο κάνει επίκληση στο συναίσθημα?χαχα πολύ τραγελαφικό εκ μέρους σας αγαπητέ ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι βρε παιδια μονο ο Δημητροπουλος και ο Τατσης ειναι δοκιμασμενοι πολιτικοι;Ο Μπαμπαλης δεν ειναι;εχει 15 χρονια γενικα στην πολιτικη και 5 τωρα στην αντιπολιτευση.Κανενας τους δεν ειναι καθαρος.Οχι δηλαδη τωρα να μας παρουσιαζεται τον Μπαμπαλη ως σωτηρα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Γοερά τα γέλια! Απαντας κ σε σχόλιο! Μιλάς για μορφωτικό επίπεδο εσύ που παίζει και να μην έχεις καταλάβει τι γινόταν στο δήμο Αγράφων. Η μπορεί να ήσουν και στο δήμο Αγράφων και απλά τα βλέπεις σκούρα τώρα. Μορφωτικό επίπεδο λέει! Ναι με τον Τατση ήταν όλοι επιστήμονες! Κ μην βιαστείς και πεις για Δημητροπουλο γιατί όλοι παρεουλα είναι.

Ανώνυμος είπε...

φίλτατε μπορείς να λες ότι θέλεις αλλά αν πραγματικά τα λες επειδή τα πιστεύεις κ όχι επειδη στα υπέδειξαν κάποιοι να τα πεις τότε κρίμα!!κρίμα γιατί εσυ μάλλον είσαι εκτός χορού και να ξέρεις ότι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέγονται....καλό σου βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

Ανέκαθεν υπήρχαν άνθρωποι με αξίες και ποιοτικό μορφωτικό επίπεδο στο τόπο μας, εσείς με τις "παρωπίδες" σας και τα όποια συμφέροντα σας δεν μπορείτε να κοιτάξετε δεξιά και αριστερά. Άλλωστε της επιστήμη σας, στα σκάνδαλα την είδαμε και κυρίως το επίπεδο σας, εκτός και αν η παιδεία πια πηγάζει από τέτοιες μεθόδους.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ αν δεν σε ένοιαζαν αυτα που λέμε περί μορφωτικού επιπέδου δεν θα προσπαθούσες να συντάξεις κείμενο με επιχειρήματα τα οποία μάλιστα επαναλαμβάνω κάνουν επίκληση στο συναίσθημα ΓΤ δεν υπάρχουν λόγικα επιχειρήματα...κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθη αλλά όχι να τα επαναλαμβάνει ο συνδιασμός του κ.δημητρόπουλου έχει αφαίρεσει την σαπίλα της προηγούμενης 4ετίας ...επαναλαμβάνω έξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται...κ μόνο στην προσπάθεια σ να μ δείξεις ότι κ οι ψηφοφόροι του μπαμπαλη είναι μορφωμένοι δείχνει ότι αισθάνεσαι κατωτερότητα κ φόβο μήπως τελικά ο δημητρόπουλος συμμετάσχει στις εκλογές .αυτό σας φοβίζει πολύ για αυτό κ φώναζετάι τόσο!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω ότι γινόταν γλέντι. Κ αν δεν γινόταν γιατί υπάρχει στέρηση πολιτικων δικαιωμάτων? Γιατί ανέλαβε η κα.Φεγγουλη? Πλάκα μου κάνεις? Οτι ολα ηταν νορμαλ? Δεν μου λέει κανένας ουτε τι να κάνω ουτε τι να πω.ΕΥΤΥΧΩΣ!! Το οτι είμαι εκτοι χώρου είναι άσχετο. Ψηφίζω κ εγώ και αλλοι πολλοί που εχουν σιχαθεί τοσα
χρόνια αυτούς τους "αγίους".

Ανώνυμος είπε...

Οτι να ναι . πανικός λέγεται αυτο φιλε μου . Ζεις αλλού εσυ μάλλον. Δεν έχεις διαβάσει, ακούσει
τίποτα..έχει φύγει ολη η σαπίλα? Είσαι σίγουρος? Κ αν θες διάλογο απαντα και στα παραπάνω . κόλλησες στο επίπεδο εσυ? Γιατι το επίπεδο είναι κάτι που χαρακτήριζε εως τωρα τον δημο Αγράφων . γελάει ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς δεν ξέρεις μάθε πρώτα γιατι έγινε η στέρηση των πολιτικών δικαίωματων κ μετά μίλησε μου!μάλλον το δικό σ ξέρω είναι του φαίνεσθαι κύριε μου!θα σας παρακαλούσα να μου απαντάτε μόνον εφόσον έχετε γνώσεις περί του θεματος !

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση γυμνασίου.

Ανώνυμος είπε...

Να σας επισημάνω κύριε πως το μορφωτικό επίπεδο του καθενός δεν στερεί το δικαίωμα της ψήφου. Δώσατε μεγάλη βάση στις σκέψεις που αποτύπωσα, όπου απλά και μόνο εκφράζουν τη δική μου άποψη, δεν ανέφερα πουθενά ότι εντάσσομαι στους μπαμπαλικούς, όπως λέτε και εσείς, αλλά δεν ανέχομαι να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου υποστηρίζοντας πως έγιναν λάθη. Αφού όπως λέτε ασχολείστε ενεργά θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τα λάθη δεν επιτρέπονται. Λάθη εις βάρος των πολιτών και του τόπου αποφεύγονται από την αρχή δεν φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι θα διορθωθούν.

Ανώνυμος είπε...

Και αν όπως λέτε είστε μέσα στα πράγματα και προφανώς ωφελείστε από όλα αυτά γιατί δεν εστιάζετε στην απορία του κόσμου για ποιον λόγο δεν έγιναν οι υπεύθυνες δηλώσεις? Θέλει τόσο νοημοσύνη για να βγάλεις συμπέρασμα? Επιτρέπεται να υποστηρίζει ο Κ. Δημητρόπουλος ότι πρόκειται για παράλειψη? Αν σε κάτι τόσο απλό πριν καν εκλεγεί δείχνει αδιαφορία και κάνει δηλώσεις περί γραφειοκρατίας, τότε σε περίπτωση εκλογής του πάλι για παραλείψεις θα μιλάει. Χορτάσαμε από παραλείψεις και λάθη.

Ανώνυμος είπε...

μην μου αγχωνεστε αγαπητέ ο καταιγισμός ανωφελων σχολίων δεν βοηθούν την θέση σας για ότι λέω εχω επιχείρηματα δεν σας προσέβαλα προσωπικα οπότε θα ήθελα να ΜΝ υπάρχουν παρεξηγήσεις πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι...ότι σας λέω για τν δημο είναι αλήθεια κ όχι παραπληροφόρηση όπως κάνουν κάποιοι άλλοι αν ψάξετε ωστόσο διεξοδικά τα λεγόμενα μ να είστε σίγουρος πως αληθεύουν ...δεν εχω παραπλανητικές προθέσεις!τα υπόλοιπα που θα ειπωθούν θα είναι λίγα οπότε θα σας παρακαλούσα να το ψάξετε!!

Ανώνυμος είπε...

Αδιαφορω αλήθεια για τον αν πιστεύεις οτι δεν ξέρω και επίσης να συνεχίσω διάλογο μαζί σου.ciao.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι δεν απαντάτε συγκεκριμένα, οδηγείται τη συζήτηση εκεί που θέλετε. Δεν με αφορά το τι γνωρίζετε, είναι πασιφανές από τα λεγόμενα σας πως έχετε θέση και εσείς στο "πανηγύρι" που γινόταν τόσα χρόνια, αφού όπως λέτε έχετε τόσες άκρες.Δεν είναι υπέρ σας το να γνωρίζετε τα χάλια σας, ντροπή και σκυμμένο κεφάλι θα έπρεπε να έχετε, όχι θράσος για ειρωνικά σχόλια και χλευασμό. Καλή συνέχεια στον εξευτελισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

κύριε μου εγώ μιλώ με τρόπους κ όχι αερολογίες για το ποιος είστε αν κ φαίνεται ότι μάλλον ξεχάσατε την όμορφα στημένη γραφή σας!κρίμα προσωρινά με ξεγελασατε συγχαρητήρια!!δεν εχω κάτι άλλο να συζητήσω μαζί σας!ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

Μπορει η απάντηση μου να ειναι και δημοτικού, απλά σε ενοχλεί πολύ η λογική της......Χ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πω το εξής: έγραψα ένα σχόλιο στο οποίο αναρωτιόμουν ποιος ειναι αυτός ο τύπος που μας λέει εδώ κι ένα μήνα οτι θα σκάσει βόμβα στον Δήμο Αγράφων και από που προέρχεται.....το σχόλιο μου δεν δημοσιεύθηκε. Γιατί; Ωστόσο έγραψε: "η βόμβα έσκασε". Άρα τι ήξερε;

Κωστας είπε...

Οντως αυτο πρεπει να αναρωτηθουν καποιοι! Και με επισημη δημοσιευση απο το μπλοκ του ευτρυτανικου παλμου. Μηπως θα πρεπει να μας απαντησει ο κ. Κολλημενος?

Ανώνυμος είπε...

Εν αναμονη λοιπόν για την είσοδο του Δημητροπουλου όπως λες.

Ανώνυμος είπε...

δίκαιο έχετε παιδιά ποιος ήξερε?μήπως πρόκειται για καποια σκευωρία τελικά?πολύ περίεργη η στάση τους περί βόμβας!αλλά να ξέρουν ότι ουδεν κρυφον υπό τον ήλιον!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο μίλαγε συνεχώς για βόμβα αλλά αν έχετε παρατηρήσει, δίπλα σε κάθε ανάρτηση υπήρχε και εικονίδιο που έδειχνε τις βόμβες! Χ.Τ