Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

0 Διαφημιστείτε έξυπνα και φθηνά μέσα απο το Prasi@Online

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε στο Prasi@Online 
Διαφημιστείτε έξυπνα και φθηνά μέσα απο το Prasi@Online 
Έχετε επιχείρηση ή ιστοσελίδα; Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας; Αν ναι τότε διαφημιστείτε έξυπνα και αποτελεσματικά στο Prasi@Online  
Kάντε γνωστή την επιχειρησή σας σε στοχευμένο κοινό στην Ευρυτανία-Αιτωλ/νία-Φθιώτιδα-Βοιωτία-Ευβοια και δείτε τους πελάτες σας να αυξάνουν. Μην περιμένετε οι πελάτες να έρθουν από μόνοι τους στο κατάστημά σας

Τo Prasi@Online  η δημοφιλέστερη (sync)και η πρώτη σε επισκεψιμότητα ηλεκτρονική εφημερίδα της Ευρυτανίας ( Alexa) ,καθώς και μέσα στις 100 καλύτερες σελίδες στην Ελλάδα(sync), συγκεντρώνει κάθε μέρα χιλιάδες επισκέπτες με δίψα για "καθαρή" και σοβαρή ενημέρωση .
Από τον Μάρτιο του 2011 και έως σήμερα, αποτελεί την αναξάρτητη και διαφορετική πηγή ενημέρωσης για τα όσα συμβαίνουν στην Ευρυτανία και στην Περιφέρεια(Αιτω/νία-Εύβοια-Βοιωτία-Φθιωτιδα)
Προσφέρουμε στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να προβληθούν στο Διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας μας ,σε πολύ λογικές τιμές ,με:
* Banner 300x250 στο αριστερό frame
* αναρτήσεις στη ροή ειδήσεων
Συνολικές προβολές διαφήμισης 2-5.000 + φορές την ημέρα
Αναρτήσεις στη ροή ειδήσεων , με επιλογή δικής σας ώρας και ημέρας προβολής.
Tο άρθρο μπορεί να περιλαμβάνει λινκ με ανακατεύθυνση στην επιχείρησή σας
Μέσω του Ράδιο Prasia σε μορφή σποτ .
Tώρα η δυνατότητα κατασκευής banner ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Επίσης υπάρχει δυνατότητα προβολής μέσω, χορηγιών καθώς άλλων δημιουργικών προτάσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω email ή τηλ και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στο Prasi@Online  .
 Η διαφήμιση στο internet είναι πολύ πιο αποδοτική από τις άλλες μεθόδους προώθησης διότι αφορά στοχευμένο κοινό ειδικά για τα προϊόντα σας. Μην πετάτε τα λεφτά σας άδικα σε άλλου είδους διαφημίσεις χωρίς αποτέλεσμα. Διαφημιστείτε έξυπνα και αποτελεσματικά!!!


dkoykoyravas@yahoo.gr
prasiaonline@gmail.com
Διαχειριστής
Κουκουράβας Δημήτρης
Τηλ.6944394410(cosmote)
6983643450(whats up)
τηλ/fax-2105141814


Δεν υπάρχουν σχόλια :